About Us

Story Tellers

Op deze blog vind je vooral reviews over boeken, series of films. De artikels worden geschreven door 2 boek, serie, film verslaafde beste vriendinnen Mirte en Amber. Foto's worden gemaakt met de Nikon D3300; een super fijne spiegelreflex. 

Heb je nog vragen, kan je die altijd stellen via storytellers7@outlook.com.  We wensen je heel veel plezier op onze blog. 


Liefs, 

    The Story Tellers

 Mirte Hey! Ik ben Mirte Van De Kerckhove. Ik ben geboren op 23 februari 2001 en woon in Antwerpen. Ik doe Humane Wetenschappen en zit in het vijfde middelbaar. Ik ben verslaafd aan muziek en boeken en daarom had ik al lang het idee om te bloggen over boeken en nu kan ik dit doen met mijn allerbeste vriendin Amber! 

Enjoy xoxo 

Amber

Ik ben Amber, een babbelende, Netflix kijkende, boeken lezende, koffie slurpende bezige bij geboren op 25 september 2001 in een klein stadje van BelgiĆ«. Ik blog sinds 26 juni 2015 op de blog Ambers Things. Ambers Things is een blog dat gaat over dingen die te maken hebben met mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en mezelf, en hoewel boeken, films en series ook bij mijn leven horen, kan je die onderwerpen daar niet echt terugvinden. Daarom besloot ik om samen met mijn beste vriendin - wie trouwens echt een grote boek junkie is - deze blog te beginnen.  
Heel veel lees plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten